Book now

Akuarium

Granulati është komponenti më vital i çdo Akuariumi. Mikro Kalcit posedon gamë të gjerë të llojeve dhe granulateve të madhësive dhe ngjyrave të ndryshme për të rregulluar dhe zbukuruar Akuariumin tuaj.