Book now

Dekorime

Fleksibiliteti i jashtëzakonshëm i rërës me ngjyrë na ka mundësuar që të reklamojmë produktin në fusha te ndryshme: nga dekorimet estetike deri te hobit. Të gjitha ngjyrat e rërës janë zbukurues të përsorur për objektet dekorative të vendosur mbi tavolina, lloje të ndryshme të shisheve të qelqit, luleve të ndryshme, etj. Ekspertiza, kreativiteti dhe krijimtaria e atyre që e përdorin atë ka krijuar një botë rreth produktit në vetvete. Në fakt ekzistojnë forume online ku njerëzit mund të diskutojnë se cila rërë dekorative është më e mirë për përdorime të veçanta . Mikro Kalcit gjithashtu ofron një gamë të gjerë të gurëve dekorativ, që përdoren për të zbukuruar kopshte, ose për të dekoruar enët.