Book now

Декорации

Флексибилноста на обоениот песок ни овозможува да го рекламираме производот во различни области: од естетските декорации до персоналните хоби. Сите бои на песокот може да се користат како декоративни објекти поставени на маси, разни видови на стаклени шишиња, разни цвеќиња, итн. Стручноста и креативноста на оние кои го користат овој вид на песок создаде нов свет околу самиот производ. Всушност, постојат онлине форуми, каде што луѓето можат да разговараат за она кој вид на декоративниот песок е најдобро за специфични намени. Микро Калцит, исто така, нуди широк спектар на декоративни камења, кои се користат за декорација на градини, или за украсување на чиниите.